Новини про зірок
Подобається

Дочка Анастасії Волочкової слідом за мамою підкорює Інстаграм своїм талантом (ВІДЕО)

25/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Дочка Анастасії Волочкової слідом за мамою підкорює Інстаграм своїм талантом (ВІДЕО)

383661694

На відміну від своєї зіркової мами, Аріша показує широкої аудиторії в соціальній мережі то, чого вона встигла навчитися. У свої 10 років дочка Волочкової встигла освоїти гру на роялі, тепер її мама може вечорами насолоджуватися музикою, яку дарує їй її донька, повідомляє Корупція.Стар

Анастасія, не приховуючи своєї гордості, виклала у себе на сторінці невеликий відеоролик, на якому Аріадна грає на роялі, а вона сидить поряд. Підписала артистка це відео так: «Музичний вечір біля каміна в нашій вітальні. Особистий рояль Колі Баскова, подарований ним нам на новосілля — радість для Аріадни! Вона з трепетом до нього ставиться. ». Дочка Волочкової привернула до себе увагу публіки і її за це похвалили, так як грає вона вже досить добре і можливо в майбутньому стане відомим музикантом.

Підписники Волочкової залишили такі коментарі під відео з Аріадною, адресовані таланту дівчинки: «Розумничка яка! Чудова дівчинка у Вас !!! Будьте щасливі! »,« Ідеальний сімейний вечір. Анастасія, Ваша дочка чудо! »,« Анастасія, Ви виховуєте відмінну дочку !!! Ви молодець!!! Я б із задоволенням теж послухала посиділа … » і так далі.