Плітки
Подобається

Заміна Галкіну: з’явилися нові фото молодого фаворита Алли Пугачової (ФОТО)

22/03/2016     Автор: admin
Заміна Галкіну: з’явилися нові фото молодого фаворита Алли Пугачової (ФОТО)

xdvdxv xc

У 66-річної Алли Пучагової новий фаворит. Ним став 35-річний Олексій Чумаков, який нещодавно почав сольну кар'єру. Співачка привітала Олексія Чумакова з його першим сольним концертом, повідомляє Корупція.Стар

Ще недавно Алла Пугачова досить самотньо жила в своєму замку, намагаючись більше часу проводити з молодшими дітьми – Лізою і Гаррі. Але останнім часом Примадонна все частіше з'являється на світських раутах. Напередодні Алла Борисівна побувала на концерті Філіпа Кіркорова в Кремлі, щоб особисто привітати колишнього чоловіка з новим сольним шоу. Днями співачку бачили в ГУМі, де вона провела цілий день, доглядаючи нові наряди.

img-20141218180859-985

PR20130303202335 112chumakov2

Сьогодні ввечері Алла Пугачова збирається на сольний концерт Олексія Чумакова, перший в його кар'єрі. Привітати виконавця прийдуть і інші зіркові гості: Емін Агаларов, Сосо Павліашвілі, Юрій Стоянов, Лариса Доліна, Олександр Ревва, Гарік Харламов, Гарік Мартиросян, Леонід Агутін, Володимир Пресняков, Тамара Гвардцителі. Цікаво, що в списку гостей немає Юлії Ковальчук, але це логічно, адже вона – дружина, і теж допомагала в організації концерту.