Новини про зірок
Подобається

Матір Дани Борисової потрапила до лікарні, бо дочка виганяла її з дому (ФОТО)

20/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Матір Дани Борисової потрапила до лікарні, бо дочка виганяла її з дому (ФОТО)

286139

61-річна мати телеведучої потрапила до лікарні з отруєнням психотропними препаратами. Лікарям жінка повідомила, що "переборщила з ліками у процесі самолікування", повідомляє Корупція.Стар

Швидку допомогу жінці викликала її дочка, Дана Борисова, яка злякалася за здоров'я мами, вирішивши що у неї стався інсульт.

— Напередодні я у черговий раз попросила її виїхати, сказала, чи не пора тобі, мама, на море, у теплі країни? На наступний ранок я не змогла її добудитися. Дуже злякалася, вирішила, що це інсульт, і викликала швидку допомогу. Вона досить важко пережила моє майбутнє розлучення і, відверто кажучи, просто не хотіла їхати. Її влаштовувало, що Андрій пішов від мене і що вона знову живе у Москві. Вона не хотіла нічого змінювати, — поділилася в інтерв'ю телеведуча.

e4ed702ed118ad289cb9d350984ef9f8

Варто зазначити, що це не перший конфлікт у родині Дани Борисової. У лютому минулого року телеведуча вигнала матір зі своєї квартири в елітному житловому комплексі "Золоті ключі". Причиною сварки тоді стало невдоволення Катерини Іванівни новим коханим Дани — Андрієм Трощенком.