Новини про зірок
Подобається

Влад Яма пояснив, чому так довго не одружувався з коханою дівчиною

19/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Влад Яма пояснив, чому так довго не одружувався з коханою дівчиною

yama-taxi-2342

Влад Яма дав інтерв'ю в програмі «Відверто з Машою Єфросиніною» на каналі «Україна», в якому розповів, де познайомився зі своєю майбутньою дружиною Ліліаною і чому так довго не робив їй пропозицію, передає Корупція.Стар

Влад Яма дав відверте інтерв'ю, в якому зізнався, що зустрівся зі своєю майбутньою дружиною Ліліаною в нічному клубі. Танцюрист розповів, що після успіху проекту «Танці з зірками», який приніс йому славу і популярність, у нього настав «зоряний» період у житті, він часто проводив час в нічних клубах і не замислювався про сім'ю і шлюб.

«Той період мого життя був прям такий активний, клубний. Мені трошки зірвало дах, і я вирішив, що мені всього лише 27, і я не хочу належати одній дівчині, бо уваги мені надають набагато більше. І у нас з Лілею був такий період кризи у відносинах, момент, коли ми дійсно по-дорослому розлучилися. Я дуже радий тому, що я опам'ятався вчасно. І ще я більше радий тому, що Ліля мене зрозуміла, почула і прийняла », — розповів Яма.

IMG_1051(1)(1) (1)

Узаконили свої стосунки шлюбом Влад і Лілія зовсім недавно. В інтерв'ю танцюрист пояснив, чому так довго не робив пропозицію дівчині, і зважився на рішучий крок тільки через 7 років відносин.

«Тому що я все-таки боявся. Я чомусь допускав думку, що якщо я одружуся, то перестану бути цікавим публіці, дівчатам, жінкам. Зараз я розумію, що це смішно. Насправді, я намагався сам для себе знайти відповідь: чи будемо ми жити один з одним все життя? Я хотів, щоб було так, як у моїх батьків — один раз і на все життя. Я дуже довго думав. Тим часом, як я собі сказав чітко, що так, я зроблю пропозицію, і тим, як я це зробив, пройшов ще рік », — зізнався танцюрист.

Зараз найважливішою подією у своєму житті Влад вважає свій перший похід на танці. Артист зізнається, що завдяки танцям він отримав улюблену роботу і зустрів дружину.

«Я все одно згадую той день, коли вперше пішов на танці. Це було 17 жовтня 1989 року. І мені здається, що якраз таки завдяки тому дню, я знайшов свою професію, потрапив на телебачення, почав ходити по клубах, зустрів свою кохану дівчину. І сьогодні у мене є сім'я », — розповів Влад Яма.

9434(1) (1)