Новини про зірок
Подобається

У зірки «Орла і решки» Регіни Тодоренко роман з шоуменом Трякіним (Фото)

19/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
У зірки «Орла і решки» Регіни Тодоренко роман з шоуменом Трякіним (Фото)

686216_5_w_1000

Ведучу програми про подорожі будинку завжди чекає коханий чоловік. Регіна Тодоренко не поспішає розповідати стороннім про особисте життя. А тому про її обранця довгий час нічого не було відомо. Друзі пари повідомили, що обранцем Регіни — мандрівниці є 23-річний шоумен і продюсер Микита Трякін, передає Корупція.Стар

"Пара познайомилася під час навчання в університеті в Києві. Регіна вчилася на курс старше. Вони швидко подружилися. В обох прекрасне почуття гумору, обоє креативні, цілеспрямовані. Пізніше стали зустрічатися", — каже друг пари Аміран Акімов.

Зараз Микита займається продюсуванням вечірнього шоу, а також підробляє коміком в московських клубах. У перерві між зйомками, у середині лютого, Трякин літав до коханої в Індію. Пара провела кілька днів разом на Гоа.

"Бачаться вони раз на два-три місяці. Микита все розуміє: знає, що це її мрія, ось так подорожувати по світу. Звичайно, до такого порозуміння їм довелося пройти через важкі випробування: сварки, образи. Микита ревнував її, влаштовував сцени, намагався контролювати. Створювати сім'ю пара поки не планує – обоє хочуть твердо встати на ноги", – розповіла подруга Тодоренко Анастасія Самаріна.

686216_2_w_1000 686216_3_w_1000 686216_4_w_1000