Новини про зірок
Подобається

Потап схуднув на 20 кілограмів та кинув пити перед відкриттям власного бару (Фото)

19/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Потап схуднув на 20 кілограмів та кинув пити перед відкриттям власного бару (Фото)

385247002

Продюсер вирішив "стати секс-символом", передає Корупція.Стар

Артист та продюсер Потап, який задекларував власні прибутки, за прикладом своєї колеги по дуету Насті Каменських взявся за себе та захотів схуднути, йдеться у "Світському житті". Олексій розповів, чи не страшно йому було розпочинати новий для себе ресторанний бізнес.

"Я вже встиг скинути 20 кілограмів за три місяці. Це, звичайно, страшна річ, тому що я так і знав, що коли я покину пити, ми відкриємо ресторан. Мені доводиться робити лимонадик у вигляді коктейлю, щоб не втрачати обертів, тому що всі дивляться і запитують, чому ти не п'єш. Тому мені доводиться трішки пасувати та робити вигляд, що я вживаю алкоголь", — зізнався він. Потап поділився із Катериною Осадчою власними причинами перейти до здорового способу життя.

60053ab8a2729bb0f5de49caa18d5f1f

"Я подивився на себе в дзеркало, мені набридло. Тим паче, в мене поряд спортсменка-Настя. Я почав їй заздрити, тому що вона дві години стрибає на концерті, виходить з нього і почувається прекрасно. А я вмираю на другій пісні, з мене сходить три поти, це дуже складно. Тому я дуже захотів хоч одного разу в житті стати секс-символом. Потроху я прагну до цього", — підсумував Потап.

Голос країни (6)