Новини про зірок
Подобається

Ольга Сумська покаялась перед донькою

16/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Ольга Сумська покаялась перед донькою

olgatoniasumsjki

Акторка Ольга Сумська в інтерв’ю програмі "Відверто з Машею Єфросиніною" розповіла про те, що відчуває вину перед своєю донькою Тонею. Сумська пригадала, що її кар’єра саме розвивалась, коли народилась дитина. Через роботу Ольга не приділяла їй достатньо уваги, передає Корупція.Стар

"Я знімалась то в одному фільмі, то в іншому, і батьки просто забрали Антоніну. Вона ходила в школу та жила в них 12 років. Я приїжджала на вихідні, забирала Тоню на все літо, щоб хоча б якось провести із нею більше часу", — пригадала Сумська.

Актриса додала, що донька вважає батьком саме свого дідуся і, мабуть, саме від нього успадкувала "залізний" характер. Також Ольга просто під час розмови із Єфросиніною попросила вибачення у доньки:

"Я хочу попросити вибачення у Тоні. Тоді я вибрала роботу і зовсім забула про свою кровинку. Я не дала їй належного материнського тепла та уваги".

Також Ольга Сумська розповіла, що, коли Антоніна вийде заміж та народить власних дітей, то вона готова займатись ними на правах бабусі.