Новини про зірок
Подобається

Зібров зганьбився на сцені шоу «Голос країни» (Відео)

15/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Зібров зганьбився на сцені шоу «Голос країни» (Відео)

56e6a6ba3e445_1(4269)

Народний артист України Павло Зібров взяв участь в сліпих прослуховуваннях шоу "Голос країни — 6", і провалився на кастингу, передає Корупція.Стар

Журі шоу, Вакарчук, Кароль, Потап і Дорн, позаочі жартували над співаком, називаючи старим, а в очі шутовски кланялися "величі" його таланту. Зібров же сприйняв свою участь всерйоз і тримав обличчя, намагаючись дати напуття молодим конкурентам, які вже давно обігнали його на сто кроків вперед.

Ганьба Зіброва продемонструвала, наскільки маргінальні зірки пострадянської естради в сучасній Україні. Такі як він, Михайло Поплавський або Віктор Павлик втрачають свого глядача і ось-ось підуть кудись туди, де покояться касетні магнітофони та пузаті телевізори з антеною.

Павло Зібров прийшов на проект "Голос" при параді, в брюках і синьому блискучому піджаку з брошкою — явно, готувався тріумфально порвати зал. "Я прийшов на" Голос країни ", щоб показати, що Павло Зібров вміє співати не тільки попсу і шансон", — розповів співак в короткому інтерв'ю до участі в конкурсі.

"Скільки років йому? Може, він дідусь зовсім?", — Балакала Тіна Кароль, слухаючи пісню Зіброва "наосліп".

Тим часом, Вакарчук переглядався з Потапом і посміхався в уста. Ну а Дорн блазнював: пританцьовував на місці, а на фінальному акорді встав з крісла.

Коли судді побачили, над ким жартували під час "Арії містера Ікс", то були ошелешені. Потап навіть впав на коліна, благаючи про прощення. Ну а Вакарчук показав "фейспалм" і тільки запитав: "Паша, це що, жарт?". Тіна Кароль подякувала "метру" за гумор, намагаючись перевести провальний номер в гумористичний.

Але Зібров не зрозумів сарказму і продовжив спілкування з суддями з висоти свого музичного Олімпу: "Ви знаєте, мені подзвонили продюсери і запросили, ну, по правилам цього шоу в усьому світі запрошують зірок, старих легенд своєї країни.