Новини про зірок
Подобається

Ігор Ніколаєв розповів про найбільшу любов

13/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Ігор Ніколаєв розповів про найбільшу любов

35271704

Композитор дуже любить маленьку Вероніку. Ігор Ніколаєв уявив собі, яким буде його життя через кілька років, коли його з Юлією Проскуряковою дочка стане дорослою, передає Корупція.Стар

Відомий композитор Ігор Ніколаєв вдруге став батьком п'ять місяців тому. Чарівна дружина 56-річного маестро подарувала йому доньку Вероніку. Малятко стало другою дитиною Ігоря Ніколаєва, у якого є доросла дочка, 37-річна Юлія Миколаєва.

Знаменитість вже передчуває, яким буде його життя через кілька років, коли маленька Вероніка виросте.
«Я мрію, щоб дочка мене балувала, — сказав Ігор Ніколаєв в інтерв'ю журналістам. — Адже коли вона виросте, я вже буду в такому віці, коли людям потрібна підвищена увага з боку своїх дітей ». А поки Миколаїв сам із задоволенням балує Вероніку, в яку дуже любить. За його словами, малятко росте дуже усміхненою дівчинкою, явно чекає від цього світу тільки прекрасних подій. До речі, зоряний тато вже встиг присвятити вірші своїй маленькій спадкоємиці.

«Доню, дівчинка моя, скоро життя тебе навчить не давати собі життя через  інших тамарно мучити, — процитував Ігор Ніколаєв пару рядків. — Ось в цьому і є вся суть дівчаток! »

Anniversary show of singer Filipp Kirkorov "Drugoy"

Варто нагадати, що коли малятко з'явилася на світ, композитор не міг бути поруч зі своєю дружиною Юлією Проскуряковою. Вона народжувала в Юрмалі, а він в цей час був в Сочі на музичному фестивалі і дуже переживав з цього приводу. Зате тепер Ігор Ніколаєв намагається ні на крок не відходити від Вероніки. «Я хороший тато, — каже про себе Миколаїв. — Бути хорошим батьком — це значить бути мною, тобто прагнути до своєї дитини з будь-якої точки земної кулі ». На кого схожа Вероніка Ігорівна Миколаєва, поки незрозуміло — батьки бережуть дочку від сторонніх очей, на фотографіях, які Юлія Проскурякова періодично розміщує в «Твіттері» видно тільки пухнасті потилицю та ніжки. Дружина Ігоря Ніколаєва насолоджується материнством, сама годує дочку грудьми і на сцену поки не поспішає. Хіба що виступила в грудні минулого року на ювілейному концерті чоловіка.

Що стосується Ігоря Ніколаєва, то йому вже не терпиться побачити перші кроки Вероніки і почути її перше слово. Він обіцяє зробити все для того, щоб його дочка була щаслива, але стверджує, що втручатися в її справи не буде. Вероніка сама вибере професію, друзів і нареченого. «Я сам ніколи не йшов в заданому напрямку, — зізнається зоряний батько. — Мене кидало по життю, нехай і Вероніку помотає ».