Новини про зірок
Подобається

12-річна дочка Володимира Зеленського — копія тата (ФОТО)

10/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
12-річна дочка Володимира Зеленського — копія тата (ФОТО)

fgfgbzsf

Український шоумен і засновник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський розповів журналістам про свою 12-річну дочку Олександру, передає Корупція.Стар

Зеленський поділився цікавими фактами про свою дочку. Зокрема, розповів, що у нього росте майбутня акторка, адже Саша вже зіграла епізодичну роль у фільмі "8 перших побачень".

"У Саші там епізодична роль — вона грає мою кіношну дочку. Це було нове відчуття для нас обох. Зазвичай грати доводиться того, ким ти не є в житті, а тут все вийшло як в реальності. Я сумнівався, чи варто брати її в цю картину. Актриса — це професія, їй треба навчатися. А у Саші ще не було досвіду зйомок. Але вона дуже захотіла, і я здався. Звичайно, їй було непросто, доводилося робити дублі. Однак вражень, незважаючи на те що роль маленька, море. Бути присутнім на майданчику, зніматися — для неї це вперше, тому була в повному захваті. Якщо ж Саша захоче стати актрисою, то не буду ні пропонувати їй ролі, ні пригнічувати її бажання — вважаю, це особиста справа кожного. Головне, щоб те, за що берешся, у тебе виходило. Важко бути об'єктивним щодо своєї дитини, але мені здається, у Саші дані є", — розказав шоумен.

Нагадаємо, кілька місяців тому двчинка взяла участь у модному показі, який відбувся в Карпатах. Саша вийшла на подіум у сукні-вишиванці. Компанію на подіумі Олександрі Зеленської склали діти інших "кварталівців" — Міша Пікалов та Рома Радзієвський. Фотографією дітлахів на своїй сторінці в соцмережі поділилася дружина Олександра Пікалова Ірина.

806b4a7c8edf76bcf0ecf04fb08d3605

383878604