Новини про зірок
Подобається

Анна Сєдокова шокувала несподіваним зізнанням

09/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Анна Сєдокова шокувала несподіваним зізнанням

4733a8411dd57e5884e6a16dd8c8e353_foto

Колишня солістка складу української жіночої поп-групи «ВІА Гра» — Анна Сєдокова, зізналася в одному з постів Інстаграм, як їй важко далося рішення залишити першу дитину.Перша дитина, дочка Анни народилася від відомого футболіста — Валентина Белькевича, а самій Анюти було всього 21 рік і перебувала на самому піку слави. »Я пам'ятаю, коли в перший раз дізналася, що вагітна, передає Корупція.Стар

Мені було 21 і я сама ще дитина. У мене була кар'єра мрії, робота, фінансова незалежність і хлопець, в якого я закохана, але знала 4 місяці .. Він грав в футбол, я гастролювала і толком ми ще й не знали один одного. Я заплакала. Що тепер робити? Що скаже мама? Продюсер? Як я кину все, з чим залишуся ..

Я набрала телефон найближчої консультації, записалася на прийом. Бентежачись зайшла в кімнату. Доктор подивилася мої аналізи і сказала мені: — «Поки нічого не ясно. Я зможу тобі сказати результати через тиждень. Ти не переживай і не хвилюйся і не поспішай приймати рішення. У тебе є час".

Минув тиждень і у мене не залишилося жодного сумніву в правильності мого рішення. Я прийшла до лікаря і сказала, що тепер ми з нею на дев'ять місяців точно разом. Я безумовно була молоденькою і розгубленою, був складний вибір. Але я клянуся тобі, не було жодної миті, коли я про це пошкодувала. Якби не мої доньки, у мене не було б нічого. Якби не підтримка Аліни, якщо не посмішка Моніки, не було б ні мого альбому ні моїх відносин. Просто знай, ти маєш час. Все буде добре. Я з тобою », — поділилася секретом Анна.

sedokova28032014-123