Новини про зірок
Подобається

Вражаюче: Анастасія Приходько присвятила пісню Надії Савченко (ВІДЕО)

08/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Вражаюче: Анастасія Приходько присвятила пісню Надії Савченко (ВІДЕО)

fdbdfbfd

В кінці січня співачка Анастасія Приходько презентувала остаточний варіант пісні, з якою хотіла відправитися на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення". В ефірі радіо Приходько представила нову пісню англійською мовою "I am free now", передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в Facebook співачка написала, що українську версію пісні "Я вільна" вона присвячує українській льотчиці-героїні Надії Савченко. Приходько зазначила, що ніколи в житті ще нікому не присвячувала своїх пісень.

Я ніколи в житті не присвячувала нікому своїх пісень. Співала душею для кожного з вас. Але зараз серце хоче підтримати нашу Надію! Яке символічне ім'я! У ньому для мене все — і сила, і гордість, і незламність, і перемога! Я пишаюся тобою, українка, я пишаюся тобою, воїн, я пишаюся тобою, жінко! Моя пісня — "Вільна" — це присвята тобі, Надія! Ти вільна духом і вірою, але я сподіваюся, що скоро ти будеш вдома і ми разом заспіваємо ".

Нагадаємо, що саме співачка Джамала стала фіналісткою Нацвідбору. На конкурсі "Євробачення" вона виступить з піснею "1944". До слова, Держдума Росії звернулася до організаторів конкурсу, щоб дискваліфікувати Джамалу з піснею з "політичним маніфестом".