Анфиса Чехова решилась на изменение внешности (Фото)

05/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Анфиса Чехова решилась на изменение внешности (Фото)

anfiska

Артистка з приходом весни прийняла рішення, що потрібно щось змінювати, передає Корупція.Стар

Чехова підстриглася, обрізавши свої красиві локони. Її зовнішність не змінилася занадто кардинально, але все-таки дуже помітно, що волосся стало набагато коротше. Анфіса поділилася фотографією, на якій вона зображена зі своєю подружкою. Дівчата зробили Селфі в автомобілі, при чому подруга Чехової дуріє на задньому плані, тим самим вона привнесла в цей знімок деякого позитиву.

Анфіса підписала фотографію з кумедною подружкою так: «Мої думки стають все довшими, волосся все коротше, а подруги все гірше …». І тут понеслося, передплатники стали бурхливо обговорювати нову зачіску Анфіси, комусь вона дуже сподобалася, а комусь — навпаки, а деякі і зовсім взяли приклад з Чехової і записалися до перукаря, щоб теж підстригтися і зробити таку ж зачіску, як у знаменитості.

Трохи пізніше Анфіса вирішила розповісти своїм передплатникам, як провела свій день: «У цих передсвяткових пробках, тільки і залишається, що Селфі викладати. Все інше вже зробила: поїла, причесалася, нафарбувалася, з водієм посварилася, а потім помирилася, книгу почитала, нігті погризла, помріяла, постраждала і втомилася! А ще у мене вперше в житті відлетів каблук, тому всі мої плани на день помінялися)) Хромоножка їде додому))) ».