Новини про зірок
Подобається

Андрій Данилко розповів про свої непрості стосунки

05/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Андрій Данилко розповів про свої непрості стосунки

384596734

Український артист Андрій Данилко розповів про дзвінок з "ДНР" та критики з боку Філіпа Кіркорова, передає Корупція.Стар

Популярний український співак Андрій Данилко, який відомий шанувальникам за образом Вєрки Сердючки, розповів в інтерв'ю програмі Світське життя про те, як йому, одного разу, подзвонили з "ДНР". Андрій зазначив, що, так як він майже нікому не дає інтерв'ю, то його просили прокоментувати те, якою він є зіркою в "ДНР".

"Алло, добрий день! Це" Новоросія "," ДНР ". — Я кажу:" Не сходьте з розуму! ". Мені ось це формулювання … Не можу це прийняти. Це, звичайно, не смішно в контексті подій, але , коли тобі це говорять по телефону … Хотіли коментар з приводу того, яка я зірка в "ДНР", — поділився Андрій.

Також Данилко згадав про недавній інцидент з SunSay під час нацвідбору на Євробачення 2016 від України. Андрій розповів, що після відбору йому писав російський артист Філіп Кіркоров, який запитав, навіщо ж Андрій "зарізав" молодого музиканта SunSay.

Писав Філіп. Вони не знайомі, він дивився відбір як глядач. Написав мені в серцях. До чого він вирішив, що я "зарізав" SunSay. Це ж зовсім не так ", — прокоментував Андрій.