Новини про зірок
Подобається

Вбрання посла України на прийомі британської королеви підірвало мережу (ФОТО)

04/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Вбрання посла України на прийомі британської королеви підірвало мережу (ФОТО)

sasvdsdsd

Вбрання посла України у Великобританії Наталії Галібаренко, в якому вона з’явилася на прийомі у британської королеви Єлизавети ІІ, стало предметом обговорення, суперечок та жартів у соцмережах, передає Корупція.Стар

2-го березня під час офіційної церемонії у Букінгемському палаці Галібаренко вручила Вірчі грамоти Королеві Єлизаветі ІІ.

Жінка була вдягнена у яскраво-синій ансамбль з сукні та жакета, а на голову начепила маленьку прикрасу на кшталт капелюшка з вуаллю.

Audience with the Queen

Деяким користувачам вигляд Галібаренко здався недоречним, а дехто навіть звинуватив її у тотальному несмаку.

Однак якщо почитати правила королівського етикету та дрес-коду, то Галібаренко прогадала лише з кольором. Він таки дійсно виявився занадто яскравим для ранкового прийому. І ще про рукавички пані Наталя забула.

"Від леді очікується, що вони будуть одягнені в елегантне денне вбрання: костюм або сукню з капелюшком та рукавичками, на високих підборах та з торбинкою для завершення вбрання", — повідомляє відносно етикету сайт "The Royal Articles".

Що ж стосується кольору, то тим, хто збирається до Її Величності, радять заздалегідь переконатися, що він не опиниться в дисгармонії з тим, у якому в день візиту буде вбрана сама королева.

d4495af-16
 Наша співвітчизниця дуже вирізнялася на тлі стриманих іноземців
Варто зауважити, що далеко не всім користувачам соцмереж вбрання посла видалося аж таким смішним та недолугим.

"Одягнена відповідно до протоколу і тутешньої британської моди. Так, суворі формальні костюми для дам саме такі, багато хто любить рожевіші, але вона вибрала оптимальний синій. Так, не за радянськими лекалами, але вона і не до совкової еліті прийшла на прийом, правда?)) Якби не відповідала — не пустили б", — написала одна із користувачок.

Хоча, як завжди, знайшлися і дотепники.

453ce75-12825287-1043240195714075-397723621-n
"Дивовижно, як дехто у кричущо жлобському вбранні цієї жінки: недолугий недоладний колір, поганий крій, капелюшок розміром для обличчя Одрі Хепберн, а не крупного вгодованого с добрячими щоками (просто факт) — намагаються знайти частку хорошого смаку. Безграмотність та нерозбірливість у одязі добрі для дівчаток на "каблах" та у клубі. Усе ж у данному випадку варто було порадитися з профі, підчитати чи що, ознайомитися з тим, як не треба", — написала інша користувачка.

12804662_10205303065729234_6259363127820721617_n