Новини про зірок
Подобається

Рішення суду: стало відомо, з ким буде жити син Мадонни (ФОТО)

04/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Рішення суду: стало відомо, з ким буде жити син Мадонни (ФОТО)

zsfdfsdf

Співачка Мадонна не домоглася опіки над власним сином Рокко. Суд США, який вирішував, де і з ким буде жити син Мадонни і її екс-чоловіка Гая Річі, постановив: 15-річний підліток буде найближчим часом жити зі своїм батьком у Лондоні, передає Корупція.Стар

Відзначимо, що сина Мадонни через суд вже змусили провести Новий рік з матір'ю. Раніше адвокат Рокко Річі повідомляв, що Рокко бажає жити з батьком. Його представники стверджують, що він хоче, щоб рішення суду перестали бути надбанням громадськості.

"Майже в кожній розмові він розповідав, яким стресом для нього є публічне обговорення боротьби його батьків за право опіки над ним. Він пішов до школи в Лондоні, йому там подобається. Схоже, йому зараз там дійсно добре", — розповіли його адвокати журналістам.

Мадонна поки не повідомляла, чи згодна вона з таким рішенням. Але не раз зізнавалася, що дуже сумує за сином. Саме тому вона забирала свого сина в її недавній музичний тур.

Відзначимо, що Гай Річі і Мадонна офіційно розлучилися в 2008 році. І з тих пір в ЗМІ не вщухає питання того, де і з ким буде жити їхній син Роккі.

cf85d2420a06683cdabd9fd440d0e79a_93033034_2