Новини про зірок
Подобається

Ештон Катчер вперше розповів про весілля з Мілою Куніс (ФОТО)

04/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Ештон Катчер вперше розповів про весілля з Мілою Куніс (ФОТО)

fdfgbbgfbfbgf

Актори Ештон Катчер і Міла Куніс зіграли весілля в 2015 році. Ось тільки розповіли про це через якийсь час. Та й зараз досить рідко розповідають про те, що відбувається у них в сім'ї, вважаючи, що особисте життя повинне бути особистим, передає Корупція.Стар

Нещодавно Ештон Катчер все ж поділився подробицями свого весілля. В ефірі ток-шоу з ведучою Еллен Де Дженеріс актор назвав своє весілля "спецоперацією".

"Це була справжня спецоперація. Ми дуже не хотіли, щоб в важливий для нас день над нами кружляла зграя вертольотів з папараці, ми мали на це всі законні підстави. Уявляєте собі ситуацію: ми даємо один одному клятви вірності, намагаючись перекрикувати шум. "Я буду любити тебе завжди!" "Що, ніколи?" Загалом, нам дуже хотілося цього уникнути. Щоб ніхто не здогадався про наших планах, я в той день викладав фотографії в соціальних мережах, як ніби ми з Мілою знаходимося в різних місцях", — розповів Ештон Катчер.

Спочатку новина про вагітність Міли Куніс, потім весілля. Вони таки вміють шокувати публіку. Дійсно їхнє весілля стало великим сюрпризом для всіх.

Ештон також розповів і про дочку Уайятт. Для них вона стала як великою радістю, так і випробуванням. Адже тривалий час Куніс навіть не уявляла, як можна поєднати і роботу, і виховання дочки. Але у важкі моменти до неї на допомогу завжди приходив Ештон.

"У перший рік життя дитини ти зайнятий тим, щоб допомогти йому вижити. Але потім твої обов'язки починають зводитися до того, щоб не дати доньці вбити себе. А вона постійно намагається це робити! Вона не розуміє, наприклад, що стрибки з кручі, взагалі-то, досить небезпечна штука — вона просто хоче це зробити."

Приклад того, як їм вдається поєднувати кар'єру і дитину стали зйомки Куніс у новій комедії. Зараз актриса знімається у комедії "Погані матусі", а Катчер взяв всі основні обов'язки з виховання дочки на себе.

01689a5f9378262794a69480e237a4b6_11925808_1611227839138596_2049045764_n_002 ashton_kutcher_mila_kunis_03