Новини про зірок
Подобається

Слава з групи «НеАнгели» готується до весілля

02/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Слава з групи «НеАнгели» готується до весілля

535533_156503624471457_1348807390_n_615x462

Співачка натякнула передплатникам у соціальній мережі, що збирається знову вийти заміж за батька своїх двох дітей, передає Корупція.Стар

Буквально за два роки Слава народила двох дітей — сина Леонарда і дочку Лауру. Зі своїм коханим вона розписалася в РАГСі, але урочистості пара не влаштовувала. На розпис Слава і Едгар Камінський прийшли ошатними, але не такими, як зазвичай виглядають наречений і наречена. Тепер, коли в їхній родині з'явилися двоє чудових діточок, вони вирішили влаштувати справжнє свято.

Слава поділилася у себе на сторінці в Інстаграмі красивою фотографією, на якій модель позує в розкішній весільній сукні, і підписала її так: «Дівчатка, порадьте салон з весільними сукнями в Києві!». Точно стверджувати, що Едгар Камінський запропонував своїй дружині ще раз одружитися, ніхто не може, але у передплатників з'явився відмінний привід, щоб обговорити особисте життя співачки і пластичного хірурга.

Передплатниці стали радити Славі різні весільні салони, а одна з них вирішила трохи пожартувати і написала наступне: «Слава ловить момент зробити весілля, поки не завагітніла. Марта вже настав, обережно, Слава! ». Цей жарт має підтекст, так як учасниця групи «НеАнгели» народила обох дітей в грудні, а це значить, що вагітніла вона якраз в березні.