Новини про зірок
Подобається

Аліна Гросу шокувала передплатників «ляльковим» обличчям (Фото)

02/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Аліна Гросу шокувала передплатників «ляльковим» обличчям (Фото)

8238_big

Співачка показала фото, на якому вона схожа на справжнісіньку ляльку, тільки більшу, передає Корупція.Стар

Аліна сфотографувалася біля великого дзеркала на весь зріст, а пізніше опублікувала знімок в Інстаграмі, підписавши його такими словами: «Сьогодні злегка відчуваю себе Тетяною Буланової) Виконую з Сергієм Переверзєвим в його сольному концерті їх з Тетяною дуетну пісню і насолоджуюся романтикою ліричного вівторкового вечора 🙂 ».

Передплатники бурхливо відреагували на нову фотографію молодої, але вже професійної співачки, яка співає з самого дитинства. В основному, фоловерів Гросу зацікавило її обличчя, яке за допомогою макіяжу стало більше схожим на лялькове. Плюс до всього, її образ підкреслило приталене плаття з пишною спідницею, адже такі наряди зазвичай шиють для ляльок. У цьому немає нічого поганого, всі відзначили, як Аліна добре виглядає, але деякі користувачі соцмережі всерйоз хвилюються за те, що з часом співачка може перетворитися в справжню ляльку, змінивши своє обличчя за допомогою пластичних операцій.

До речі, 20-річна Аліна Гросу категорично відкидає інформацію про те, що вона лягала під ніж хірургів, щоб змінити зовнішність. А те, як стало виглядати її обличчя, вона пов'язує з віком, схудненням і кардинальною зміною кольору волосся.

1456935287_grosu

326114

5d9a404f134a1e24da0092c612423aa2