Зіркові скандали
Подобається

Сніжана Єгорова зробила скандальну заяву про чоловіка, з яким щойно розлучилась (ФОТО)

29/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Сніжана Єгорова зробила скандальну заяву про чоловіка, з яким щойно розлучилась (ФОТО)

dvssvdfdfdfdf

Українська актриса Сніжана Єгорова нарешті отримала офіційне розлучення з Антіном Мухарським, передає Корупція.Стар

"Бойфренда, на жаль, у мене немає. Я в цьому сенсі примітивна особа, я просто двічі вийшла заміж, із задоволенням народила п'ятьох дітей, і, врешті-решт, зараз одноосібно несу відповідальність за всіх цих дітей. Мені прикро, що мої прекрасні діти не гідні таких батьків. Але я дуже вдячна моїм друзям, серед яких є дуже багато гідних чоловіків, які не є моїми бойфрендами, а є моїми френдами, справжніми друзями. І вони дуже багато зробили для моїх дітей. Семен не привітав мене з днем народження, а батько моїх молодших дітей тим більше не привітав мене. Я думаю, він до цих пір святкує наше розлучення, яке сталося буквально напередодні мого дня народження, 16-го лютого. Розлучення відбулося і рішення вступило, нарешті, в силу", – розповіла актриса.

1383207814_egorova-razvoditsa

Стосовно продовження судового розгляду справи про виплату аліментів, зірка зазначила, що не збирається його припиняти заради благополуччя своїх дітей.

"Мова йде не про аліменти і про моє утримання, а про утримання його власних дітей. Тяганина триватиме, і я не планую відступати. І я не хочу власними руками грабувати своїх дітей. Я вважаю, що мій колишній чоловік може платити, повинен платити, якщо він – батько", – підсумувала Сніжана.