Плітки
Подобається

Шведська модель видалила 6 ребер і нереально збільшила груди, щоб стати схожою на героїню мультфільма (8 ФОТО)

29/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Шведська модель видалила 6 ребер і нереально збільшила груди, щоб стати схожою на героїню мультфільма (8 ФОТО)

hfddhdfh

Шведська модель Піксі Фокс, яка зараз проживає в США, вирішила повністю змінити зовнішність, щоб стати схожою на свого кумира. Для цього вона зробила масу пластичних операцій загальною вартістю 120 тисяч доларів! Ще з дитинства дівчину привертав образ фатальної жінки з нуар-романів про кролика Роджера — Джессіки Реббіт. Але тоді ніхто й уявити не міг, що колись Пікс стане живим втіленням цього персонажа, передає Корупція.Стар

Виросла білява блондинка в селі під Стокгольмом. Щоб стати ближче до своєї мрії, вона переїхала в США, де і почалося її чарівне перевтілення завдяки вмілим рукам пластичних хірургів.

1 2

Півроку тому Піксі зробили одне з найскладніших хірургічних втручань — операцію з видалення 6-ти ребер. Тепер обхват талії Фокс становить (дивись не впади зі стільця!) 35 см! Здається, у поняття осина талія трохи зсунулися формати… Більше того, Піксі не пройшла рекомендований шеститижневий курс реабілітації після операції, вже через 2 дні красуючись для фотографії в Інстаграм в улюбленому корсеті.

«Тепер я можу затягнути його ще тугіше, не відчуваючи при цьому болю. Я близька до світового рекорду», — розповідає вона підписникам.

Скільки б лікарі ні попереджали дівчину, що ці хірургічні втручання передбачають можливі ускладнення, Піксі не бажає і слухати. Видалення ребер може запросто призвести до деформації внутрішніх органів, але на це їй наплювати. Вона і далі готова продовжувати в тому ж дусі.

«З кожним разом я буду затягувати корсет все сильніше, я хочу стати володаркою найтоншої талії в світі», — публічно заявляє вона.

А тепер трохи арифметики. Всього Піксі Фокс витратила на операції 120 тисяч доларів. Розберемо цю суму на складові: видалення ребер — 9 000 доларів; 4 (!) Операції по збільшенню грудей — 40 000 доларів; 4 ринопластики — 19 000 доларів; збільшення губ — 7 500 доларів; 2 ліпосакції — 7 000 доларів; 2 блефаропластики (операції на повіках) — 8 000 доларів; операція на вушній раковині — 5 000 доларів; підтяжка брів — 3 200 доларів; підтяжка сідниць — 12 000 доларів; зменшення щік — 7 500 доларів; охолодження жирової тканини — 1 000 доларів.

8 7 6 5 4