Новини про зірок
Подобається

Як «АнтитілА» в Дніпропетровську запалювали

28/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Як «АнтитілА» в Дніпропетровську запалювали

Antytila-Molokom-novyj-syngl-Bobina-Records-Dmytro-Homulko-Taras-Topolya

Увечері 27 лютого до дніпропетровського клубу «Тайм-аут» вишикувалася величезна черга. Здебільшого, на зустріч з кумиром поспішали школярки і студентки. Але прийшли на концерт також молоді пари та батьки з дітьми. Ажіотаж викликав виступ гурту «АнтитілА». Дніпропетровськ — один з 20 міст, який члени популярного бойзбенду вибрали для великого всеукраїнського туру «Все красиво», передає Корупція.Стар

Через довгі черги на вході концерт затримали на 1,5 години. Але це тільки підігріло інтерес публіки. Улюблені хіти «Мені тебе мало», «Лампа», «Їдем, їдем», «Завжди моя», «І всю ніч» та інші в залі співали разом з артистами. А ще — робили Селфі на тлі натовпу таких же щасливих шанувальників групи.

На початку концерту Тарас Тополя розповів, що, як і багато, вважає Дніпропетровськ форпостом, який зупинив війну. Тому концерт в нашому місті став особливим. Багато композиції фронтмен супроводжував ліричної підведенням. Наприклад, стара-добра «Дивись в мене в упор» (2011 рік), за його словами, знайшла нове звучання в контексті українсько-російської війни. Вперше в цьому році, в пам'ять про Кузьму Скрябіна хлопці виконали і «Люди як Кораблі».

Практично кожна пісня, за словами музиканта, несе слухачам певний меседж. Так, пісню «Невидимка» важливо почути будь-якій майбутній молодій мамі, яка не впевнена у своєму рішенні. Тарас Тополя зазначив, що у всіх хлопців з групи вже є діти, тому зараз вони відчувають цей трек по-новому. Дітям, чиї батьки так і не повернулися із зони АТО, «АнтитілА» присвятили пісню «У книжках». Пісня «Все красиво», яка дала назву туру групи, закликає пишатися Україною, підтримувати моду на все українське, прищеплювати її дітям і зробити нашу країну, дійсно, красивою і щасливою. Ну а в композиції «Бери своє» меседж і зовсім закладений в самій назві.

MY2zAhFbmOM Km8-Q4Vxo3A