Плітки
Подобається

З’явились нові фото батька майбутньої дитини Ольги Фреймут (10 ФОТО)

27/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
З’явились нові фото батька майбутньої дитини Ольги Фреймут (10 ФОТО)

dsvjkjdvjkdjd

Вся Україна обговорює резонансну новину про другу вагітність скандальної телеведучої Ольги Фреймут. Зірка потроху відкриває завісу особистого життя, передає Корупція.Стар

Зірка українського ТБ в кінці минулого року випустила книгу "Де їсть і з ким спить Фреймут ", за матеріалами з якої було зрозуміло, що вона дуже вимоглива до себе, до людей, до якості свого життя і, звичайно ж, до свого коханого чоловіка. Поки що теледіва не відкрила ім'я батька своєї майбутньої дитини, але ЗМІ в один голос проголошують, що ним є генеральний продюсер Нового Каналу Володимир Локотко.

"Мене бояться слабкі духом чоловіки, не впевнені в собі. В особистому житті я шукаю чоловіків свого рівня і тих, у кого я можу чогось навчитися. Краще бути однією, ніж тягнути на своїх плечах якого-небудь альфонса. Чоловік для мене має бути лідером, тому що я не феміністка. Зі мною зараз чоловік, у якого я вчуся. Його навіть можна вести на виставку чоловіків, мені здається. Також в ході інтерв'ю телеведуча зізналася, як вона поводиться у відносинах, незважаючи на телевізійний імідж " залізної " леді.

Я завжди вміла висловлювати свої почуття : роблю своєму коханому небанальні подарунки, я вмію дивувати. Взагалі, кохати добре, тоді ти відчуваєш, що живеш", — поділилась із країною вагітна Фреймут.

Вся країна з нетерпінням чекає подробиць зоряного роману. А поки нагадаємо, що, за визнанням скандальної блондинки, вона завжди хотіла мати ще дітей і тепер насолоджується довгоочікуваною вагітністю.

Wladimir-Lokotko-03 svvdsvds AU6B1470-kopirovat 67778 108342 110354 123681 50685210233c1 67775 1_2