Новини про зірок
Подобається

Стас П’єха випустив книгу для дорослих (ФОТО)

27/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Стас П’єха випустив книгу для дорослих (ФОТО)

dbSDBS

Співак Стас П'єха вирішив себе спробувати в ролі письменника. П'єха часто публікує на своїх сторінках в Мережі авторські вірші. Відзначимо, що недавно він здивував своїх передплатників, опублікувавши рядки присвячені гомосексуалізму, передає Корупція.Стар

Його творчість оцінили неоднозначно. А вже через кілька днів після тих рядків, співак повідомив про вихід цілої збірки віршів, яку він назвав "Голий". Але купити її зможуть тільки ті, кому є 18 років і більше.

"Важливо!!! Перша книга в дусі куртуазного маньєризму смачно приправлена ​​підлітковим нігілізмом, була адресована всім. Без винятку … Нова книга не може бути продана і куплена особами, яким немає 18 років … Це не я придумав, такий закон!", — написав Стас П'єха на своїй сторінці в Інстаграм.

Стас П'єха не перестає дивувати. Спочатку він повідомив, що відкриває центр, в якому зможуть проходити реабілітацію від наркоманії та алкоголізму. А тепер збірник віршів, який призначений тільки для дорослих. Цікаво, чим він буде дивувати далі?

adbadbsd sbSBDbs