Зіркові скандали
Подобається

Меладзе і Брежнєва влаштували в Києві скандал

26/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Меладзе і Брежнєва влаштували в Києві скандал

1-1-2516

В елітному київському мікрорайоні на Подолі через Віру Брежнєву та Костянтина Меладзе розгорівся гучний скандал. Двом зоряним мешканцям будинку по вул. Воздвиженська, 48 завадив заклад на першому поверсі новобудови, передає Корупція.Стар

Повідомлення цього конфлікту з'явилося на сторінці Hashtag bar в Facebook.

Бар довелося закрити 24 лютого посеред дня через погрози, які надходили від людей схожих на згаданих знаменитостей.

: «Люди, схожі на Брежнєву і Меладзе вже насвяткувались весілля по Італії, повернулися і вирішили, що # потрібно закрити. Нацьковують своїх охоронців і ментів », — написали співробітники закладу в соцмережі.

Це повідомлення зі сторінки Hashtag bar на наступний день зникло, так як керівництво сподівається вирішить питання мирним шляхом.

ЗМІ зв'язалися з представниками кафе для з'ясування обставин. Там нам розповіли: «Прийшли двоє в цивільному, документи не пред'явили, представилися, як люди Костянтина і сказали, що завдання одне — бар закрити. Причин не пояснили. Ми відразу провели консультації з юристами і сподіваємося на цивілізований діалог. Сьогодні працюємо в звичайному режимі ».

На момент написання статті ні Віра, ні Костянтин не прокоментували, що відбувається.

Нагадаємо, що співачка Брежнєва купила пентхаус на Воздвиженці восени 2013 за 350 тис. Доларів. За словами місцевих жителів, незабаром до неї переїхав композитор і продюсер Меладзе. А в жовтні пара офіційно розписалася на одному з курортів Італії.