Плітки
Подобається

Співачка Еріка вперше показала свого бойфренда (ФОТО)

25/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Співачка Еріка вперше показала свого бойфренда (ФОТО)

gvdgdfdfgz

Співачка Еріка нарешті офіційно розсекретила свого бой-френда. Ним виявився гравець КВК "Одеські манси" Сергій Середа, передає Корупція.Стар

"Наше випадкове знайомство відбулося напередодні минулого року. На той момент я вже рік перебувала в підвішеному стані і тому придивлялася до потенційних кавалерів. І тут мені пропонують вести передачу на музичному каналі, і моїм співведучим стає Сергій. Коли я вперше його побачила, подумала: нічого так — симпатичний, підкачаний. Хоча для мене це не особливо важливо, мене більше приваблює в чоловікові почуття гумору. Це — моя слабкість, моя ерогенна зона. У Сергія з гумором все склалося. Це підкупило", — розповіла Еріка.

"Наш роман зав'язався не одразу, бо на Сергія розраховувала адміністратор програми, яку ми вели. Вона всіляко давала зрозуміти мені, що він її хлопець. Ну, я вудки і змотала. Хоча в підсумку все виявилося зовсім не так. Ця дівчина напросилася до Сергія в гості, щоб він показав їй Одесу. Сергій сказав, щоб вона і мене взяла з собою, мовляв, втрьох веселіше гуляти містом. Дівчина приїхала до Одеси на день раніше за мене, загуляла в караоке і в результаті забула зустріти мене вранці з поїзда. А жити-то ми повинні були разом. І ось я стою в чужому місті з валізою, телефон моєї "компаньйонки" не відповідає, куди їхати, я не знаю. Мені нічого не залишалося, як зателефонувати Сергію, який, до честі його буде сказано, не тільки примчав до мене рано-вранці, спросоння, але ще і поселив в прекрасному готелі, причому всі витрати взяв на себе", — поділилася співачка.

v8D8u_OCwD4 sereda (1) hrffhgfhbjgf 48374f6923f5cc5a4170eed6c6257a01.i604x604x521