Новини про зірок
Подобається

Сергій Притула показав свою маму (ФОТО)

25/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Сергій Притула показав свою маму (ФОТО)

fddcdsd

Сергій Притула не раз в інтерв'ю повторював, що мама для нього — справжній авторитет. Тому, журналісти розпитали Валентину Василівну про її талановитого сина-патріота. Не обійшли стороною і питання про стосунки Сергія з протилежною статтю, передає Корупція.Стар

«Сьогодні жіночою увагою його персона не обділена, але я рада, что він знає міру стосовно цього, — каже Валентина Василівна, посміхаючись.

А на питання, коли Сергій вперше в своєму житті закохався, жінка чесно зізналася: «Із цим запитання треба було б до моєї мами звернутись. У них із Сергійком були особливі стосунки, дуже теплі. Взаєморозуміння повне. У нас були також довірливі стосунки, але таким він частіше ділився з бабусею. Тільки знаю, что увагою дівчат ніколи Сергій не був обділений і відмов не отримував! Тому жодних трагічніх подій із цього приводу не пам'ятаю (сміється)».

Мама також відверто розповіла, як юний Сергій Притула збирався зі своїм старшим братом, Василем, на побачення: «Для стосунків з дівчатками я виховувала своїх хлопчиків так, щоб вони змолоду були джентльменами. Тобто, щоб вчасно приділяли увагу, робили компліменти, сюрпризи — хоча б одну квіточку або кульку з-за спини. Дівчата потребують уваги завжди. Мабуть, те, чого не вистачало мені, я вклала у своих синів».

prytula_mama (3) 16762_315

Сам Сергій Притула про своє особисте життя говорити ніколи не любить, зате із задоволенням розповідає про єдиного сина Дмитра.

pritula-i-sin