Новини про зірок
Подобається

Оля Полякова показала розкішний будинок та власну міні-ферму (15 ФОТО)

25/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Оля Полякова показала розкішний будинок та власну міні-ферму (15 ФОТО)

fghdhbdfhdfd

Оля Полякова не раз говорила, що вона божественно виглядає не тільки на сцені, а й на кухні і навіть на городі. Щоб на власні очі в цьому переконатися і розповісти глядачам, в гостях у Суперблондинки всієї Русі побувала ведуча Світського життя Катя Осадча, передає Корупція.Стар

«Звичайно, не Межигір'я, але зате своє, рідне», — скромно почала Оля Полякова екскурсію по своєму заміському будинку під Києвом. Оля провела гостей в святая святих — на кухню.

Тут вона готує не тільки качок з яблуками і кроликів без яблук, а й варення, джеми і желе, так що заплуталися в високовольтних проводах і віддали богу душу дуже легко. Карлсони повинні відправлятися не в рай, а на кухню Суперблондинки — закушувати варенням з агрусу.

«Я готую, щоб отримувати оплески, — зізналася Оля Полякова. — Здавалося б, навіщо ці всі захоплення? Але мені обов'язково потрібно запросити гостей, накрити стіл, щоб всі сиділи і захоплювалися. А потім я зрозуміла, що мені постійно потрібне визнання. Мій чоловік це зрозумів, і тепер весь час мене хвалить. Хваліть своїх близьких, не шкодуйте похвали! Адже це те,  чого ваші рідні дуже потребують ».

І додала, що завдяки своєму хобі, практично перейшла на натуральне господарство — в магазині купує тільки борошно і шампанське до столу. Втім, Оля Полякова мріє одного разу прикупити маєток з виноградниками на півдні Франції і зайнятися виноробством.

Показала Суперблондинка і результат свого нового хобі. Захопившись декупажем, вона прикрасила всі меблі в будинку. Але найпрекраснішим в ньому місцем співачка вважає «рожеву кімнату» старшої дочки Маші, тому що сама про таку завжди мріяла.

Оля Полякова навіть поступилася доньці власною великою спальнею, сама перемістившись в крихітну кімнату по сусідству. Зате в Машиній вільно розмістилися не тільки ліжко і шафка з дзеркалами і косметикою, але і піаніно, на якому по черзі зіграли обидві господині великого будинку.

Екзотичною частиною екскурсії став огляд підсобних господарств Суперблондинки. Вона з гордістю продемонструвала своїх курей, перепелів, кроликів і кіз. Як з'ясувалося, Оля Полякова здатна не тільки розповідати про технології розведення живності, але і вміє сама з нею поводитися, наприклад, здатна подоїти козу.

cbccc xc cc
cbxbxxbcxbnvfhngf dvvdfdfbb gfghhg hgfddf kjdndgndf lkfdb mkfgjx ngdnnnngmfg ssdds xvvvxd