Плітки
Подобається

Леонардо Ді Капріо завів роман з 24-річною моделлю (ФОТО)

25/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Леонардо Ді Капріо завів роман з 24-річною моделлю (ФОТО)

fbbsbs

Леонардо Ді Капріо приписують новий роман. На цей раз звання дівчини знаменитого актора може дістатися 24-річній моделі Роксі Хорнер. Джерело, близьке до зірки фільму "Легенда Г’ю Гласса", говорить, що Ді Капріо зачарований своєю подругою і не соромиться висловлювати їй свою симпатію, передає Корупція.Стар

"Вони провели два дні в лондонському готелі Chiltern Firehouse. Леонардо приділяв їй дуже багато уваги", – розповів інсайдер журналістам.

Сам актор інформацію про те, що він готовий віддати своє серце Роксі Хорнер, поки ніяк не підтвердив. А ось дівчина поспішила зробити в своєму Twitter запис, який говорить про те, що вона і Ді Капріо просто хороші приятелі. "У цій індустрії у вас не може бути друга без того, щоб вам тут же не приписали роман… Я жартую", – написала Роксі, але потім видалила твіт.

Нагадаємо, що в січні цього року Леонардо Ді Капріо розлучився зі своєю дівчиною Келлі Рорбах. Нещодавно акторові також приписували романтичні стосунки з ірландської телеведучою Лаурою Уітмор.

20160225_roxyleonardo_1 20160225_roxyleonardo_2 20160225_roxyleonardo_3 EE British Academy Film Awards - Red Carpet Arrivals