Новини про зірок
Подобається

Алсу розповіла про трагедію в її родині (Фото)

24/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Алсу розповіла про трагедію в її родині (Фото)

c236aa957d8a

Співачка поділилася з передплатниками в соцмережі трагічною новиною — її бабуся померла, передає Корупція.Стар

Буквально кілька днів тому Алсу виставляла фото зі своєю бабусею, яка відзначала ювілей, їй 19 лютого виповнилося 90 років. Шанувальники співачки викупали бабусю в компліментах з приводу її зовнішності і відзначили, що жінка виглядає років на 30 молодше свого віку. Знаменита внучка написала під фото наступне: «Наш головний чоловік сім'ї! Я стільки років живу поруч, а так і не змогла розпізнати секрет, секрет молодості, залізного характеру, дивовижної сили віри і безмежної любові життя цієї дивовижної Жінки, цієї відважної дівчини, що пішла на фронт в 17 років, приписавши собі зайвий рік, і ціною своєї молодості, здоров'я подарувала право на життя моїм дітям, чоловікові, мені, всій родині і багатьом мільйонам людей! Наша Бабуля! І в свої 90 років вона — неповторний приклад того, як завжди і за будь-яких обставин залишатися справжньою Леді❤️, по-справжньому цінувати життя, вміти бачити в усьому прекрасне і ніколи і ні за що не здаватися! І в цей день ми всі їй бажаємо тільки здоров'я! Щоб ще довго-довго-довго була з нами! ».

Але буквально кілька хвилин тому Алсу повідомила трагічну звістку про те, що через три дні після ювілею бабуся померла. Співачка написала в Інстаграмі такі слова: «Як шкода, що не виправити хід долі … Якихось кілька днів пройшло, як я передавала нашій бабуля ваші привітання з її ювілеєм …. А сьогодні … Сьогодні найважчий день у сім'ї. Сьогодні ми прощаємося з нашою завжди життєрадісною бабуля … Спасибі всім, хто всі ці складні дні поруч з нами. Дякую за ваші слова підтримки. Зрозуміти неможливо … Прийняти не можу … ».

Фанати Алсу передають їй свої співчуття і намагаються хоч якось підтримати співачку в коментарях під засмучує новиною про смерть її бабусі.

1456299727_babushka-alsu