Новини про зірок
Подобається

Зірка «Гаррі Поттера» Емма Вотсон зробила шокуючу заяву (ФОТО)

23/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Зірка «Гаррі Поттера» Емма Вотсон зробила шокуючу заяву (ФОТО)

cxcxcfgjgf

Актриса Емма Вотсон планує зайнятися громадською діяльністю. Відзначимо, що Емма стала послом доброї волі ООН, а також створила феміністський онлайн-ресурс "Наша книжкова полиця". Цей ресурс допомагає вивчати і обговорювати тему гендерної нерівності, якою так захоплена актриса. Емма Вотсон навіть визнана активісткою року, передає Корупція.Стар

Вотсон зазначила, що акторська кар'єра поки не принесла їй задоволення. Та й рішення зіграти роль Герміони в "Гаррі Петтер" було необдуманим як слід. За її словами, вона не була готова до популярності і слави.

Для мене залученість до фемінізму принесла свободу. Я, як мінімум, позбулася невдоволення собою, від якого раніше дуже страждала.

Емма Вотсон повідомила "Paper", що йде з кіно саме для того, щоб зайнятися громадською діяльністю. Акторську кар'єру вона планує залишити на цілий рік.

Я залишаю кінокар'єру на рік, щоб присвятити себе громадській діяльності та саморозвитку. Моя мета — читати за тиждень дві книги. Одну для себе, іншу для мого феміністського проекту "Наша книжкова полиця".

c7817946f448382c2316b8952253b493_tumblr_nlr31xikcx1s9f17oo1_500
Відзначимо, що популярність Емми Вотсон тільки зростає завдяки її виступам на захист гендерної рівності. А також завдяки чуткам про її нові романи.