Новини про зірок
Подобається

Зірку «Універу» вилаяла передплатниця в Інстаграмі

22/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Зірку «Універу» вилаяла передплатниця в Інстаграмі

uzn_1447320092

Марія Кожевнікова здалася передплатниці недостатньо хорошою матір'ю, передає Корупція.Стар

Всім відомо, що зірка серіалу «Універ», яка бере участь у проекті «Без страховки» і є депутатом Держдуми РФ, виховує двох маленьких синів. У Марії все виходить, хоча, зрідка вона і скаржиться в Інстаграмі, що часу категорично не вистачає на все і іноді доводиться вибирати сім'ю або роботу. Але потім впавший настрій Кожевнікової зникає і вона знову приступає до повсякденних справ.

Актриса поділилася фотографією свого сина в соціальній мережі і підписала її так: «Святкові концерти почалися! Репертуар: за настроєм! Хореографія: Іван Васильєв!) ». Після чого кілька передплатниць зірки стали її в буквальному сенсі слова вичитувати, але одна з них не соромилася грубо звертатися до Кожевнікова. Вся справа в тому, що користувачі Інстаграму не так часто бачать фотографії дітей знаменитостей, тому у них складається враження про те, що дітлахи кинуті напризволяще і ростуть з нянями, поки їх мами добиваються успіху на сцені.

Марія ніяк не відреагувала на жорстке зауваження передплатниці, а зазвичай вона, навпаки, коментує невтішні коментарі і видаляє їх, щоб в стрічці не утворився «базар».

1456137582_kozhevnikova