Новини про зірок
Подобається

Тіна Канделакі вперше за довгий час заговорила про особисте життя

22/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Тіна Канделакі вперше за довгий час заговорила про особисте життя

5620ad987dd35_54d25368b4a0d_image1

Особисте життя Тіни Канделакі — загадка для її шанувальників. 40-річна медіадіва не поширює про те, вільне чи зайняте її серце. Однак у своєму новому інтерв'ю брюнетка вирішила привідкрити завісу таємниці і розповіла, що вже багато років щаслива у стосунках, передає Корупція.Стар

Тіна Канделакі на «тому самому» пальці носить кільце, схоже на обручку.

Тіна Канделакі зробила виняток з правил і вперше за довгий час заговорила про своє особисте життя. В інтерв'ю журналу Tatler генеральний продюсер телеканалу «Матч ТВ» зізналася, що давно закохана, але афішувати це не бачить сенсу: «Я не приховую своє особисте життя, про нього всі близькі і рідні давно знають. Але робити з цього шоу? ».

Виявилося, що вже 8 років медіадіва перебуває у відносинах. «Ми не просто разом в побутовому сенсі цього слова, ми разом росли і розвивалися. Він багато чому навчив мене, я — його. Мені з ним цікаво, він вміє змусити мене сміятися. Це важливо, тому що чоловік без самоіронії і почуття гумору — точно не мій чоловік », — розповіла брюнетка.

У пари все прекрасно, проте з'їжджатися вони поки не планують: Канделакі впевнена, що жити разом варто починати, тільки якщо ви вже одружені. «У моїх дітей вже є травма розлучення. Це дуже боляче. Міняти чоловіків у них на очах, кожен раз вибачаючись: «Знаєте, діти, не вийшло»? Мені хочеться, щоб вони вірили, що все вийде », — заявила Тіна.

Нагадаємо, що зірка була одружена один раз — за бізнесменом Андрієм Кондрахіним. Подружжя розлучилося в 2010 році. У цьому шлюбі знаменитість народила двох дітей. Дочці Тіни, Меланії, зараз вже 16 років (в минулому році вона стала однією з дебютанток балу Tatler), а синові, Леонтію, 14.

Нещодавно ходили чутки, що медіадіва таємно вийшла заміж вдруге. Цю інформацію екс-телеведуча ніяк не коментувала, але тепер очевидно, що плітки виникли не на порожньому місці. Що ж, залишається тільки порадіти за Тіну!