Новини про зірок
Подобається

Вагітна Ольга Фреймут показала свою розкішну квартиру на Подолі (ФОТО)

21/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Вагітна Ольга Фреймут показала свою розкішну квартиру на Подолі (ФОТО)

ethehe

Телеведуча Ольга Фреймут, яка невдовзі вдруге стане мамою, показала свою квартиру на Подолі. До власної оселі зірка каналу "1+1" пустила журналістів Viva, передає Корупція.Стар

В інтерв'ю виданню Ольга розповіла, як порається із господарством. За словами Фреймут, у неї немає хатньої робітниці. Іноді Ользі може допомогти мама.

"У мене немає хатньої робітниці, я живу в невеликій квартирі і сама люблю прибирати свій будинок: виганяти павука з павутиною, протирати підвіконня і витирати пил з меблів, наводити порядок в шафах. Коли я перекладаю речі, мене це заспокоює. Звичайно, приходить мама, яка допомагає мені мити підлогу, відносить в хімчистку штори або чистить меблі — у нас буває багато гостей, які завжди щось можуть забруднити", — розповіла Фреймут.

_DSC7127(1)

Ведуча поділилася, що має певні "пунктики". Приміром, Ольга не любить кольорові рушники, а також не терпить целофанових пакетів в холодильнику. "У мене є пунктик: я терпіти не можу кольорові рушники. Напевно це спогади з мого минулого життя, коли я перевіряла дешеві готелі, в яких висіли ось ці самі кольорові синтетичні рушники — вони на мене наганяють тугу. У моєму будинку повинні бути білі рушники, біла постіль. А ще я не переношу целофанових пакетів в холодильнику. Навіть коли приходжу в магазин, прошу, щоб продукти мені загортали в папір, або беру з собою спеціальні торбинки. Целофан мені не подобається", — зізналася Ольга.

_DSC2166(1)

Нагадаємо, Ольга Фреймут стала ведучою нового реаліті-шоу на каналі "1+1" "На ножах". У шоу ведуча буде не тільки вказувати на недоліки ресторанів, але і допоможе їм усунути їх і вийти на якісно новий рівень. Всього за 5 днів Фреймут разом з командою кращих експертів перетворить заклад, який перебуває на межі краху, в успішне місце. У перетворенні ресторанів ведучій допоможе команда авторитетних експертів: відомий ресторатор Діма Борисов, дизайнери інтер'єру, психолог, експерт з етикету та інші фахівці.

_DSC7086(1) _DSC7037(1) _DSC6878(1) _DSC2534(1)_DSC2507(1) _DSC2207(1) _DSC2210(1) _DSC2374(1)