ТОП-5 книг для дорослих, які кращі за «50 відтінків сірого» (ФОТО)

19/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
ТОП-5 книг для дорослих, які кращі за «50 відтінків сірого» (ФОТО)

bhdgngv

Навіть якщо на практиці ти чудова коханка, повір, немає меж досконалості. Теоретичні знання можуть дуже розширити горизонти твоїх фантазій, поглибити знання про своє і чоловіче тіло, збагатити арсенал прийомів спокушання і пестощів, навчити новим технікам, передає Корупція.Стар

Нехай на твоїй тумбочці поселяться ці видання.

1. Мері Роуч «Секс для науки. Наука для сексу»

Думаєш, книги про науку не для тебе? А ти спробуй прочитати ось цю! Її авторка — чарівна і талановита популяризаторка науки — примудряється говорити про це такою живою мовою і з таким гумором, що відірватися від читання неможливо! І краще не читай анотацію, тому що там написано, що це книга про розвиток сексуальної науки. Звучить як найнудніша річ у світі й абсолютно не обіцяє того задоволення, яке ти отримаєш. Чи можна збільшити пеніс? Чи можливий вагінальний оргазм? Чи діє віагра на жінок? Мері дізналася і готова нам розповісти.

2. Шарон Моалем «Як працює секс»

Сексуальне бажання — це інстинкт. Щоб займатися сексом, зовсім не обов'язково цей інстинкт аналізувати. Але от без розуміння, що і чому нас приваблює, які емоції у нас виникають в різних ситуаціях і з якими потенційними проблемами ми можемо зіткнутися в спробах побудувати гармонійні стосунки і налагодити яскраве сексуальне життя, ми схожі на сліпих кошенят. Ця книга дає чудову теоретичну основу. І повір, деякі з її висновків можуть тебе здивувати!

3. Ем & Ло «Секс. Енциклопедія»

Ці дві симпатичні блогерки та письменниці знають свою справу — вони випустили вже 6 книг про секс! Останнє їхнє творіння (у співавторстві з відомим модним фотографом Ранкіним, відповідальним за безліч прекрасних ілюстрацій) — справжня вишенька на торті. У англійському оригіналі ця книга називається так: «Секс. Як робити все». Повір, ця фраза не даремно красується на обкладинці. Це повноцінний, сучасний, дуже вишуканий секс-підручник, що розкриває безліч питань про анатомію, сексуальну прелюдію, оральний секс, мастурбацію, статевий акт, фантазії та рольові ігри, секс-іграшки та секс-здоров'я.

tumblr_nt9tl2Ebk41udrx11o1_500

4. Джемі Ваксман, Емілі Морс «Секс. Барвистий посібник чуттєвої пригоди»

У цій книжці ти не знайдеш: позбавлених смаку застарілих фотографій, давно всім відомих порад та моралізаторства. Зате тут є сотні чудових способів пожвавити своє сексуальне життя, споряджених прекрасними ілюстраціями і покроковими інструкціями. Ця книга саме для тебе: молодої і стильної, незакомплексованої, спраглої розваг, пристрасної, живої, готової до пригод. І такої, що завжди відкрита для нових креативних ідей.

5. Джоель Д. Блок «Гарячі експерименти»

Нам невідомо, чому назву цієї книги переклали саме так. Насправді вона розповідає лише про швидкий секс. Але (важливе уточнення) вона розповідає, як перетворити швидкий секс на справжнє мистецтво, яке дарує задоволення обом партнерам. Власне, які експерименти? Адже автор упевнений, що «швидкий» секс має зайняти міцне місце в сексуальному житті кожної пари. Спонтанно, в несподіваних місцях, у витончених позах — після прочитання цієї книги ти і твій бойфренд будете займатися сексом тільки так!

hzdhhf