Новини про зірок
Подобається

The Hardkiss вразили українців новим кліпом: вагітна солістка заспівала серед Карпат (ВІДЕО)

18/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
The Hardkiss вразили українців новим кліпом: вагітна солістка заспівала серед Карпат (ВІДЕО)

Wx600_564737

Гурт The Hardkiss представив відео на пісню "Helpless", з якою вже цієї неділі виступить в фіналі національного відбору конкурсу "Євробачення", передає Корупція.Стар

"Helpless" — експериментальний і мелодійний трек із українським приспівом. Пісня була написана кілька років тому, але чекала свого часу і приводу. "Helpless" — пісня про народження і відродження, про пошук людиною істини, про слабкість і силу духу, про любов. Історія про те, що кожен із нас, як і вся Україна в цілому, сьогодні знаходиться в перехідному стані, у стані відродження.

Режисером нового відео традиційно для The Hardkiss виступив креативний продюсер і гітарист групи Вал Бебко. Зйомки проходили влітку в Буковельських горах. На момент зйомок фронтвумен гурту Юлія Саніна перебувала на сьомому місяці вагітності, що тільки підкреслило сенс історії. Вал зазначає, що "Helpless" — одна з найбільш атмосферних робіт The Hardkiss.

981870

Нагадаємо, 21 лютого відбудеться фінал Нацвідбору на міжнародний пісенний конкурс, який пройде у травні в Стокгольмі (Швеція). Всі фінансові витрати, пов'язані з організацією поїздки переможця на "Євробачення 2016", бере на себе телеканал СТБ.