Новини про зірок
Подобається

Дмитро Ступка разом із зачіскою поміняв і наречену (Фото)

18/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Дмитро Ступка разом із зачіскою поміняв і наречену (Фото)

hqdefault

Український актор Дмитро Ступка шокував змінами в своєму особистому житті. Крім того, що артист став по-іншому виглядати, він ще і заручився з новою подружкою. Обраницею Ступки-молодшого, який кілька років зустрічався з дівчиною на ім'я Катерина, стала телеведуча Поліна Логунова, передає Корупція.Стар

Дмитро, який неодноразово збирався одружитися і називав свою попередню подругу музою, зізнався — припинити відносини була ініціатива Катерини. А з Поліною актор планує одружитися вже незабаром.

 

"Зараз багато роботи, тому весілля відклали до літа. Поки заручини офіційно ми не оформляли, бо Поліна чекає документи з Білорусі, вона з Мінська і у неї білоруський паспорт. Зараз потрібен документ про те, що вона не перебуває у шлюбі", — зазначив Дмитро.

До речі, з Логуновою Дмитро Ступка познайомився давно.

"… Ми зустрічалися на різних вечірках, вона багато разів брала в мене інтерв'ю, ми були разом на різних конкурсах, разом в одній команді готували їжу, тоді, до речі наша команда перемогла. Ми спілкувалися з Поліною, потім мене кинула Катя", — згадує Дмитро.

Нагадаємо, ще два роки тому Дмитро Ступка стверджував, що вони з Катериною одружаться, якщо не завадить війна.

1455650621dmitrii-stupka-vmeste-s-pricseskoi-pomenyal-i-nevestu

SDEevdEW-LQ