Новини про зірок
Подобається

Ані Лорак розповіла, як бореться за мир в Україні

18/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Ані Лорак розповіла, як бореться за мир в Україні

maxresdefault

Одіозна артистка планує в найближчому майбутньому організувати виступ на батьківщині, передає Корупція.Стар

Відома українська співачка Ані Лорак, яка вже більше року не дає концертів в своїй країні, вважає, що між Росією і Україною "родинні, історичні зв'язки", а в конфлікті, що склався винні лише політики.

 

"Народи і не сварилися. З'ясовують між собою відносини політики. Вони і ведуть боротьбу. Як можна в один момент припинити відносини між країнами? У нас родинні, історичні зв'язки. У нас все сплетено — у кого тітка і брат тут, у кого сестра і дідусі там … Як би не намагалися залучати народ в ці ігри, все одно — ми одна сім'я. Настане день, і всі забудуть ці страшні часи, коли люди так сильно страждали через тих, хто грає в свої ігри ", — сказала Лорак в інтерв'ю "Комсомольской правде".

Вона зізналася, що дуже скучила за концертам в Україні, але не може "дозволити політикам використовувати її виступу у власних цілях і вже тим більше — піддавати своїх глядачів найменшої небезпеки".

"При бажанні я можу робити по 3 концерти в день, є величезний попит. З упевненістю можу сказати, що в найближчому майбутньому ми організуємо концерт і в Україні", — зазначила артистка.

Скандальна співачка також сказала, що де б вона не виступала — популяризує українську пісню, розповідає про Україну за допомогою своїх пісень.

"Я буду служити Україні своєю піснею — так було і буде завжди. Українські пісні я не два роки тому співати почала — роблю це все своє життя. Мені здається, це і є мій внесок в боротьбі за мир в Україні. Кожен повинен бути на своєму місці ", — резюмувала Лорак.