Плітки
Подобається

Донька Шнурова шокувала його тим, що вийшла заміж за бармена (ФОТО)

17/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Донька Шнурова шокувала його тим, що вийшла заміж за бармена (ФОТО)

496x323_0xd42ee430_14878546181448472332

Знаменитий музикант до 42 років встиг вже тричі зв'язати себе шлюбом з коханими жінками. Від двох перших стосунків у Сергія Шнурова ростуть син і дочка. Аполлону Шнурову (музикант назвав сина на честь поета Аполлона Григор'єва — ред.) Всього 15 років, а Серафима Шнурова вже доросла. І не тільки тому, що в цьому році їй виповниться 23 роки і вона самостійно заробляє на життя графічним дизайном — займається ретушшю фотографій. А й тому, що вже створила власну сім'ю, передає Корупція.Стар

Сіма (так дівчину називають близькі — ред.) Вирішила не виставляти своє життя на загальний огляд. На сторінках в соцмережах, які вона веде, немає традиційних фотографій в білій сукні зі сценами випускання голубів. Загалом, ніяких романтичних дурниць. Зате на безіменному пальці симпатичної брюнетки впевнено блищить обручка. Та й про сімейне життя 23-річна дівчина міркує цілком адекватноо.

"- Досвід показав, що цивільний шлюб від зареєстрованого нічим не відрізняється. Якщо стосунки хороші, їх ніяким шлюбом не зіпсуєш", — ділиться досвідом Серафима Шнурова.

Хто ж став чоловіком дочки одного з найзатребуваніших і високооплачуваних рок-музикантів? Серафима Шнурова віддала руку і серце 27-річному В'ячеславу Астаніну. Він закінчив МДГУ ім. Шолохова в Москві, але живе живе в Санкт-Петербурзі, де працює барменом. Невідомо, чи схвалив союз своєї дочки лідер групи «Ленінград». Але всупереч чуткам про те, що Серафима не спілкується з батьком, вона визнає, що вони в прекрасних стосунках.

inx1080