Плітки
Подобається

Ліза Арзамасова розповіла про своє «прізвисько» в театрі

12/02/2016     Автор: admin
Ліза Арзамасова розповіла про своє «прізвисько» в театрі

WhprCIE1R5I

Актриса, що прославилася за рахунок зйомок в серіалі «Татусеві дочки», виправдалася перед людьми за свої сумні очі, передає Корупція.Стар

Напевно, багато хто помічав, що у юної Лізи Арзамасова занадто сумний погляд і навіть коли вона посміхається, а в очах ніби прослизає смуток. Актриса театру і кіно вирішила розставити всі крапки над «i» та пояснити всім, хто цікавиться, чому вона така сумна.

Ліза опублікувала кумедний портрет зі своїм зображенням і підписала його так: «Питання-лідер:« А чому у неї очі такі сумні »? Треба відповідати. За очі … Я не спеціально. Природа створила сумноокий. Хоча, мені-то самій вони здаються не такими вже й сумними, «зсередини» я дивлюся на світ захоплено. Можливо, це сам світ так сумно в мені відбивається. Очі — це все-таки «дзеркало душі» або «дзеркало тих, хто в них дивиться» … У театрі дражнять «оленёнишем» … Хм … Росту до звання «оленя». А якщо серйозно, то залишаю за собою право сумувати іноді про невисловлене. Пройде років 20, «заматерився», подивлюся на юні фотографії та запитаю цинічно: «А чому у неї очі такі сумні?» ».

Як з'ясувалося Арзамасова має прізвисько, яке їй придумали колеги, які грають з нею на сцені в театрі. Дуже мила і забавна «кличка» — оленёниш, не ображаючи Лізу, сподобалася і її передплатникам.

arzamasova_335