Новини про зірок
Подобається

Джонні Депп знявся в пародійному фільмі про Дональда Трампа

12/02/2016     Автор: admin
Джонні Депп знявся в пародійному фільмі про Дональда Трампа

johnny-depp-2

Джонні Депп зіграв головну роль у комедійному фільмі «Мистецтво угоди», повідомляє The New York Times, передає Корупція.Стар



Фільм тривалістю 50 хвилин викладений на сайті компанії Funny Or Die, під патронажем якої і випускався цей проект. Робота над фільмом трималася в найсуворішому секреті. Всі сцени були зняті протягом кількох днів у грудні 2015 року. 



Деппу довелося перевтілитися в Трампа. У зйомках також взяли участь Мікаела Воткінс і Джек Макбрайер. В основу сценарію лягла книга Трампа «Мистецтво угоди» 1987 року. Стрічка в жартівливій манері позиціонується компанією, як втрачений і мало ким бачений біографічний телефільм, нібито поставлений і спродюсований самим Трампом у 1980-х роках, який проте так і не вийшов в ефір і весь цей час пролежав на полиці. Згідно з «легендою», фільм був виявлений режисером Роном Ховардом, який і вирішив представити його публіці.



«План полягав у тому, щоб зняти все дуже швидко, оскільки ми думали, що Трамп незабаром піде зі сцени, принаймні, як кандидат в президенти. Однак, коли цього з якоїсь дивної причини не сталося, у нас виявилося трохи більше часу», — розповіли творці картини.



Прем'єру кінострічки приурочили до перемоги мільярдера на попередніх виборах у штаті Нью-Гемпшир. Вибори президента США призначено на 8 листопада 2016 року.