Зіркові скандали
Подобається

Співачка Йолка розлучилася з чоловіком і звільнила його з роботи

10/02/2016     Автор: admin
Співачка Йолка розлучилася з чоловіком і звільнила його з роботи

dff01ac701ced52206093997ed54fc96

Популярна артистка Ліза Іванців, відома під сценарним ім'ям Йолка, вирішила розлучитися зі своїм чоловіком Сергієм Астаховим. Співачка також звільнила його з посади свого адміністратора, передає Корупція.Стар

Знайомі з ситуацією люди, кажуть, що між подружжям вже давно було не все гаразд. Йолка ображалася на те, що їй доводиться все «тягти на собі»: і гроші заробляти, і займатися внутрісімейними проблемами. Зокрема, пара ніяк не може добудувати котедж в Підмосков'ї, будівництво якого почалося ще в 2010-му році — відразу після того, як Ліза і Сергій одружилися.

Подружжя планувало переїхати в нове житло в 2014-му році, але роботи не закінчені до сих пір. В даний час особняк в Сергієвому Посаді площею 500 кв м пустує, будівництво заморожене. По дому вже пішли тріщини, а сам він дав усадку. За словами сусідів, від Сергія завжди було «мало толку», особливо в кризові часи.

111897_2

Молоді люди познайомилися під Одесою, куди Йолка приїхала зі своїм колективом на гастролі, а Сергій — житель Підмосков'я — на відпочинок. Після довгої переписки вони вирішили створити сім'ю, весілля було скромним, у вузькому колі, будинок вони вирішили будувати недалеко від батьків Сергія. Що буде з особняком далі, поки невідомо. Втім, друзі Йолки і Сергія вважають, що у них це тимчасова сварка, вони помиряться, а будівництво котеджу буде завершено.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS

1390210310_6dp7vm