Зіркові скандали
Подобається

Ксенію Собчак змусили вибачитись: подробиці чергового скандалу (ФОТО)

09/02/2016     Автор: admin
Ксенію Собчак змусили вибачитись: подробиці чергового скандалу (ФОТО)

201311045278144bae2ac

Публіка звинуватила Ксенію Собчак в знущанні над Костянтином Ернстом, передає Корупція.Стар

6 лютого Костянтин Львович святкував ювілей, з чим і привітала його Ксюша в соцмережі, написавши наступне:

«У Костянтина Львовича вчора був ювілей. 55-велика дата. Так, він робить ті новини, які робить. Але він єдиний, хто робить ще й Вечірній Ургант, і показує фільми Парфьонова, і захищає Познера. І коли буде ера вільного телебачення, я бажаю йому робити ті блискучі інформаційні формати, які він один і вміє, але сьогодні не може. Великий профі своєї справи, а це я дуже поважаю! Ні з ким не працювалося так цікаво і легко! ».

5992e32f0268ac2cd0402890669374ad

Насправді, нічого оригінального Собчак не повідомила, але публіка і журналісти вирішили, що вона намагається якось познущатися або ж принизити Костянтина Ернста. Чи не витримала Ксюша і відповіла всім, хто чогось не зрозумів:

«Прийшла на Дощ а тут Лобков мене просвітив — фейсбук обговорює моє привітання Ернсту. В черговий раз здивувалася нашій публіці. Друзі! Та ви й без Путіна собі Путіна придумаєте самі і будете йому поклонятися. Наскільки ж треба мати збочений і самозакоханий мозок, щоб в привітанні Ернсту побачити "під ** бку" і бажання когось "потопити". Пристойні начебто, розумні люди, працівники ТБ, влаштували ціле обговорення, що означає це вітання. Друзі, що з вами сталося? Вітання завжди має нести прихований сенс? «Доктор, звідки у вас ці картинки?» — Ось єдине, що можна згадати з цього приводу. А вам усім побажати стати внутрішньо вільними людьми. І пам'ятати слова Фрейда про те, що все-таки іноді сигара-це просто сигара. Удачі всім:)!".

До речі, це вже не перше привітання Ксенії Собчак знаменитій людині, яке сприймається публікою негативно.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS