Новини про зірок
Подобається

Тоня Матвієнко вперше показала новонароджену донечку (Фото)

08/02/2016     Автор: admin
Тоня Матвієнко вперше показала новонароджену донечку (Фото)

1450818077_tonya-matvienko-i-arsen-mirzoyan

Другі пологи для Тоні Матвієнко не стали на заваді перед участю у відборі на Євробачення, передає Корупція.Стар

Менше місяця тому Тоня Матвієнко народила дівчинку, тим самим піднесла Арсену Мірзояну найголовніший подарунок у Новому році. Назвали дівчинку на честь її знаменитої бабусі Ніни Матвієнко, про що Тоня розповіла в соцмережі. Зараз новоспечена матуся не вдома сидить і з донькою няньчиться, а активно бере участь у Національному відборі на конкурс «Євробачення-2016».

Прямий ефір з виступами всіх учасників проекту транслювався на каналі СТБ, а тепер зірки чекають результатів голосування глядачів, які визначать музиканта, що представляє Україну на Євробаченні. Тоня Матвієнко взяла з собою новонароджену дочку, маму і помічницю, які весело провели час в гримерці, поки співачка виступала на сцені.

У Інстаграм Тоня Матвієнко виставила нове фото, на якому зображена її новонароджена дочка на руках у няньки і мама, яка дивиться виступ доньки в онлайн-режимі. Підписала співачка цю фотографію так: «Поки мама співала, мої" дівчата "чекали мене в грімерці …». Звичайно ж, маленьку Ніну ще не показують широкому загалу, так що на знімку вона позує спиною і сама того не підозрює.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:     Android         IOS

1454934479_matvienko