Плітки
Подобається

Психолог пояснив страшну худобу Анджеліни Джолі (ФОТО)

07/02/2016     Автор: admin
Психолог пояснив страшну худобу Анджеліни Джолі (ФОТО)

014

Психологи пояснили надмірну худорбу голлівудської актриси Анджеліни Джолі. Її поява на публіці в міні-сукні наробила багато галасу в інтернеті: фанати стурбовані, що Джолі важить менше 40 кілограмів, передає Корупція.Стар

"Нам достеменно не відомо, з чим пов'язана худоба Анджеліни Джолі, — худне вона спеціально або втрачає вагу через проблеми зі здоров'ям. Але якщо пильно розглянути портрет жінки, схильної до анорексії, то, на жаль, певні подібності з Джолі ми знайдемо" , — розповіла HELLO! керівник Центру психології "Новий горизонт" Анетта Орлова.

"З одного боку, анорексія буває у жінки-перфекціоністки, яка звикла все контролювати і чиї батьки, хоча б один з них, були домінантними особистостями, а простіше кажучи — тиранами. В цьому випадку у дівчинки-підлітка може з'явитися неприйняття їжі як неприйняття життя, прагнення вийти з контексту. І доросла жінка, хвора на анорексію, може бути зовні успішної, але всередині неї завжди буде проблема, яка її гризе. Якщо Джолі прагнула худнути від юнацтва — правда, судячи з її ранніх знімків, це навряд чи так, — то ми можемо говорити про прояв анорексії, пов'язаної з її дитячими травмами", — вважає Орлова.

355065 467972 772199

"Чому це сталося зараз? Важко сказати. Можливо, у неї почалася депресія, пов'язана з провалом її нового фільму. Для творчої, тим більше популярної, людини неуспіх — це великий стрес і конфлікт, а для людини з чутливою психікою, емоційно мобільної, він може перетворитися на кризу", — зазначила психолог.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS