Плітки
Подобається

Ексклюзив: зірки, яких виростили гомосексуали (ФОТО)

07/02/2016     Автор: admin
Ексклюзив: зірки, яких виростили гомосексуали (ФОТО)

1436446414_1

У людей нетрадиційної сексуальної орієнтації не можуть вирости нормальні діти, стверджують особливо ревні захисники сімейних цінностей на зразок петербурзького депутата Віталія Мілонова, передає Корупція.Стар

«Це набагато гірше, ніж якщо дитина живе в сім'ї батьків питущих», — оголосив один раз народний обранець і закликав вилучати дітей у гомосексуальних батьків.
При цьому мало хто знає, що багато відомих людей росли у батьків, що не приховували свою нетрадиційну орієнтацію. Пропонуємо добірку знаменитостей, вихованих геями або лесбіянками.
 
Джоді Фостер

Дворазова володарка «Оскара» виховувалася матір'ю і її партнеркою. Батько майбутньої знаменитості, полковник ВПС США, покинув матір Джоді, Евелін Алмонд, коли дівчинка ще не народилася. Після зради чоловіка Евелін стала жити зі своєю подругою, а незабаром зробила «камінг-аут» (розповіла про орієнтацію).

zvezdy-kotoryh-vyrastili-geiquibbll-lesbiyanki-1

Джоді — молодша дитина в родині. У актриси є брат Бадді і дві сестри. У своїх інтерв'ю зірка завжди відгукувалася про матір дуже ніжно. Єдине, в чому кінодіва дорікала Евелін, — в тому, що вона постійно всюди спізнювалася через брак часу.

zvezdy-kotoryh-vyrastili-geiquibbll-lesbiyanki-2

Сьогодні 53-річна актриса виховує двох синів: 14-річного Крістофера і 17-річного Чарльза. У 2013 році в своїй промові на церемонії вручення премії «Золотий глобус» Джоді Фостер зізналася у своїй нетрадиційній орієнтації (чутки про це ходили в Голлівуді дуже давно).

zvezdy-kotoryh-vyrastili-geiquibbll-lesbiyanki-3

А в 2014 році оскароносна актриса зареєструвала відносини з фотографом і продюсером Олександрою Хедісон.

zvezdy-kotoryh-vyrastili-geiquibbll-lesbiyanki-4

Рене Руссо

Схожим чином склалося дитинство американської актриси і колись успішної моделі Рене Руссо. Її батько покинув сім'ю, коли Рене не було і двох років. Заміж мати майбутньої актриси більше не виходила — зустрічалася з жінкою.

zvezdy-kotoryh-vyrastili-geiquibbll-lesbiyanki-5

Про своє дитинство, проведене в лесбійської сім'ї, актриса вперше розповіла в 2002 році. Говорячи про матір і її подрузі, актриса, зокрема, зазначила, що з ними вона росла в атмосфері любові і турботи.
 
Роберт де Ніро

Один з найуспішніших акторів Голлівуду народився в крихітному районі Манхеттена Маленька Італія в родині художника-абстракціоніста і скульптора. Батько майбутньої знаменитості Роберт Де Ніро-старший пішов з сім'ї, коли хлопчикові не було й трьох років. Причиною розриву з дружиною послужило несподіване зізнання художника в гомосексуалізмі.

zvezdy-kotoryh-vyrastili-geiquibbll-lesbiyanki-6

zvezdy-kotoryh-vyrastili-geiquibbll-lesbiyanki-7

Незважаючи на розлучення, художник не переставав спілкуватися з маленьким сином і брав участь в його вихованні. Актор підтримував постійний зв'язок з батьком аж до його смерті в 1993 році.

zvezdy-kotoryh-vyrastili-geiquibbll-lesbiyanki-8

zvezdy-kotoryh-vyrastili-geiquibbll-lesbiyanki-9zvezdy-kotoryh-vyrastili-geiquibbll-lesbiyanki-10

У 2014-му Роберт Де Ніро випустив 40-хвилинну стрічку «Згадуючи художника Роберта Де Ніро». Фільм, що розповідає про життя і творчість батька актора, був представлений на кінофестивалі американського незалежного кіно Sundance Film Festival.

Лайза Міннеллі

Причиною розпаду сім'ї американської актриси Лайзи Міннеллі також послужило несподіване зізнання її батька, який повідомив дружині в 1951 році про те, що він гей.

zvezdy-kotoryh-vyrastili-geiquibbll-lesbiyanki-11

До цієї події життя в родині йшла як по маслу. Дівчинці не було ще й трьох років, коли її батько, режисер Вінсент Міннеллі вивів її на великий екран. Малятко Лайза зіграла роль в стрічці «Старим добрим влітку» разом зі своєю матір'ю, актрисою Джуді Гарленд.

zvezdy-kotoryh-vyrastili-geiquibbll-lesbiyanki-12

zvezdy-kotoryh-vyrastili-geiquibbll-lesbiyanki-13

Через два роки після акторського дебюту дівчинки сімейна ідилія закінчилася. Батьки Лайзи розлучилися. Незважаючи на розрив з родиною, від спілкування з дочкою і з колишньою дружиною режисер не відмовився і у всьому підтримував як Лайзу, так і колишню дружину.

50 cent

Батько репера Кертіса Джексона, більше відомого під псевдонімом 50 cent, не був таким турботливим — випарувався відразу ж після народження сина в 1975 році.

zvezdy-kotoryh-vyrastili-geiquibbll-lesbiyanki-14

До 8 років майбутню реп-зірку виховувала мати, бісексуалка Сабріна Джексон. Щоб забезпечувати дитину, жінка торгувала наркотиками, і часу на сина залишалося мало. Брак спілкування Сабріна компенсувала дорогими подарунками.

«Кожен раз, коли я її бачив, це було щось нове для мене. Різдво кожен день », — згадував музикант про матір.

У 1983 році мати-одиначку вбили. Кертіса забрали до себе бабуся з дідусем. Сьогодні 40-річний репер входить в топ-5 найбагатших хіп-хоп виконавців сучасності за версією журналу Forbes. Статок музиканта оцінюється в 125 млн доларів.

zvezdy-kotoryh-vyrastili-geiquibbll-lesbiyanki-15

Кім Кардашьян

Додатковий привід для обговорення теледіви Кім Кардашьян, і без того скандально відомої в Голлівуді, з'явився в минулому році, коли її вітчим, колишній легкоатлет Брюс Дженнер, заявив про своє перетворення в жінку.

zvezdy-kotoryh-vyrastili-geiquibbll-lesbiyanki-16

У шлюбі з матір'ю зірки реаліті-шоу Брюс Дженнер прожив 24 роки і цілком стерпно виконував роль вітчима для Кім, її двох сестер і брата.

У 2015 році Дженнер оголосив, що все життя в душі був жінкою і тепер, нарешті, зробив це. Розірвавши шлюб з дружиною, колишній легкоатлет постав перед публікою в образі дами і повідомив про зміну імені — з Брюса на Кейтлін.

zvezdy-kotoryh-vyrastili-geiquibbll-lesbiyanki-17

Колишній легкоатлет також зізнався, що задумався про перетворення в даму ще в 80-х роках, але боявся травмувати дітей і дружину, тому вирішив відкласти затію. Восени 2015 року колишній легкоатлет Дженнер став лауреатом премії журналу Glamour «Жінка року». За словами екс-спортсмена, сім'я підтримала його вибір і не стала засуджувати.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS