Плітки
Подобається

Злата Огневич зізналась, чи отримала пропозицію руки та серця від коханого

06/02/2016     Автор: admin
Злата Огневич зізналась, чи отримала пропозицію руки та серця від коханого

ognevich-udivila-arabskih-modnits-foto-instagramzlataognevich_music_rect_99249b037a76b73c67212a225f3f847b

Бойфренд артистки подарував їй ювелірну прикрасу на ювілей, передає Корупція.Стар

Співачка та колишній народний депутат Злата Огнєвіч, яка розсекретила подробиці стосунків із загадковим коханим, поділилася подробицями святкування свого ювілею в Еміратах, йдеться у "Світському житті". 

Зірка зустріла свій 30-й день народження без бойфренда. 

"Усе складно в нього по роботі. Компанія була дуже маленька. Я свій День народження не розцінювала, як велику подію. Ну, 30 років, наступного року 31 буде. У мене був шопінг, купила гарну каблучку. 

Я сама собі купую, коли в мене великий проект чи концерт, чи кудись їду. Бо сувеніри загубляться, а прикраси нагадують: це я була в Дубаї, це — в Чикаго, така пам'ять. Тож, прикрас набралося вже. Увечері був ресторан, морепродукти, невеличкий феєрверк. Вони знають, що я дуже люблю феєрверки. Для мене це з дитинства спогади, коли я ще жила у Криму і там двічі на рік влаштовували свято. Ми всім містом йшли дивитися феєрверк. Тому друзі вирішили мені подарувати такі дитячі спогади. Було ще сафарі, прогулянка нічним Дубаєм та купання в Перській затоці. На мене місцеві дивилися, як на божевільну, бо для них це дуже холодно — 23 градуси вода. А для мене це як в Криму на початку липня, наприклад. І я купалася собі", — зауважила Злата. 

Огнєвіч розповіла Осадчій про привітання від коханого та зізналася, чи отримала пропозицію руки та серця. 

"Привітав ніжними словами, поцілунками, обіймами, квітами і дуже гарною прикрасою. Він знає, що я люблю прикраси, це моя слабкість", — запевнила співачка. 

Злата натякнула, що вони із коханим вже розмірковують про створення родини, зазначивши, що пропозиції ще не було, однак у них "звичайно, були такі розмови, але поки треба почекати трохи".

Артистка наразі дуже занепокоєна проблемами своїх батьків, які лишилися в окупованому Криму та думає, як перевезти їх до столиці. Зірка також засмучено додала, що рідні люди не змогли привітати її із ювілеєм у Києві. 

"На жаль, не вийшло. Ми хотіли зустрітися до Водохреща, але потрібно коштів багато. В мене зараз батьки дуже переживають. Я розумію, що мої проблеми, порівняно з біженцями, мізерні, але це мої батьки. В них дві по дві години вимикають світло, в оселі, де вони живуть, 14 градусів. Через це мама і тато перехворіли грипом з температурою, з бронхітом. І я не знаю, як цьому завадити. Потрібно, щоб вони тут якось працювали. Щоб їм виплачували пенсії, щоб вони десь жили. Потрібно займатися продажем нерухомості в Криму, а там зараз не дуже хочуть купувати. Я застала момент, коли хотіли купувати, і нам вдалося на початку анексії продати якусь нерухомість, та в мене і сестри є своє житло в Києві і під Києвом. Але зараз це не вдасться зробити", — підсумувала співачка.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android     IOS