Новини про зірок
Подобається

Ганна Завальська розкрила стать своєї дитини (ФОТО)

06/02/2016     Автор: admin
Ганна Завальська розкрила стать своєї дитини (ФОТО)

 

f_8153155891419100116

Співачка Ганна Завальська, яка в грудні минулого року стала мамою, відіграла в Києві сольний концерт "З Голлівуду з любов'ю", передає Корупція.Стар

Артистка зібрала аншлаг. Нове яскраве шоу співачки буквально підкорило столичних меломанів. Ганні вдалося поєднати джаз, кіно і романтику, тим самим передаючи глядачам незвичайну атмосферу старого доброго Голлівуду.

На цілих півтори години публіка перенеслася в епоху розквіту класичного американського кінематографа, відчувши себе сучасниками видатних Фреда Астера, Джуді Гарленд, Лорен Бэккол і інших чудових акторів. Великий екран став невід'ємною частиною шоу. Глядачі могли побачити найяскравіші епізоди з американських шедеврів.

Цікаво, що Ганна Завальська, яка нещодавно шокувала країну несподіваною новиною про власне материнство, стримала обіцянку і зі сцени розкрила стать своєї дитини. Аня та її чоловік, композитор Дмитро Саратський вже два місяці, як стали батьками чудового хлопчика. Цю новину глядачі зустріли щирими, бурхливими оплесками. Глядачі не відпускали співачку зі сцени і викликали на біс. Ганна виконала кілька пісень і попрощалася до швидкої зустрічі на наступному голлівудському концерті.

AnnaZavalskaya1

AnnaZavalskayarebenok

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS