Новини про зірок
Подобається

Джамала «підірвала» залу потужним виступом на нацвідборі на «Євробачення 2016» (Відео)

06/02/2016     Автор: admin
Джамала «підірвала» залу потужним виступом на нацвідборі на «Євробачення 2016» (Відео)

19807

Руслана аплодувала артистці стоячи, передає Корупція.Стар

Сьогодні у першому півфіналі нацвідбору на "Євробачення 2016" співачка Джамала приголомшила виступом наживо. 

Зірка вийшла на сцену із композицією "1944", яка є для неї дуже особистою. "У минулому році я написала "1944", знакову для мене композицію. Натхненна пісня розповіддю моєї прабабусі про трагедію, яка сталася з нашою сім'єю і з кримськотатарським народом у 1944-му. Прадід був на фронті, тому не зміг захистити її і дітей. Всіх повантажили в товарні вагони, і як худобу кілька тижнів везли в Середню Азію", — розповіла про трек Джамала. 

Проникливий виступ співачки настільки вразив суддів нацвідбору, що Руслана аплодувала стоячи, а Костянтин Меладзе назвав Джамалу "великою співачкою". 

А от Андрій Данилко підкреслив, що на сьогоднішньому нацвідборі це найсильніший виступ, і що у Джамали є індивідуальність. 

"Коли я слухав Джамалу, я піймав себе на думці, що ми не дооцінюємо людей, які живуть з нами поряд. Нам здається, що великі співачки мешкають в Америці, чи Англії. Я провів величезну кількість кастингів, через мої вуха пройшла величезна кількість співаків. Можу сказати об'єктивно, що Джамала видатна співачка", — прокоментував виступ артистки Костянтин Меладзе. 

Продюсер додав, що Джамала за допомогою свого голосу викликає такі емоції, які є унікальними. 

А от Руслана напряму закликала людей підтримати Джамалу та проголосувати за неї. 

"Тобі вдалося зробити велику штуку. Ти мені музикою дала зрозуміти біль від того, що ми втратили Крим. Я плакала разом з тобою. Ми будемо ідіоти, якщо не проголосуємо за тебе, щоб ти пройшла у фінал",  -сказала Руслана.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android     IOS