Новини про зірок
Подобається

Ані Лорак і Таїсії Повалій запропонували кричати зі сцени: «Забирайтеся з Донбасу!»

06/02/2016     Автор: admin
Ані Лорак і Таїсії Повалій запропонували кричати зі сцени: «Забирайтеся з Донбасу!»

602277__large

Український письменник Юрій Андрухович вважає, що виконавці з України, що виступають у Росії, повинні виражати більш принципову позицію по відношенню до політики Москви на українській території, передає Корупція.Стар

Зокрема, на його думку, відповідній духові часу ініціативою було б проведення антивоєнних концертів. В інтерв'ю DW письменник поскаржився, що вони, однак, цього не роблять.

Йшлося, перш за все, про зірок української естради Ані Лорак і Таїсії Повалій, які працюють в Росії і знімаються в концертах російського телебачення.

«Якщо у них громадянства України, то вони внаслідок цього громадянства повинні розуміти, що Росія — агресор. Вона напала на їх країну », — сказав Андрухович.

Він підкреслив, що у часи війни українське громадянство зобов'язує бути патріотами і запропонував співачкам ряд гасел, за допомогою яких, з його точки зору, було б доречно демонструвати свій патріотизм на концертах в Росії.

«І якщо вже їздити туди з концертами, то хіба що з якимись антивоєнними і кричати зі сцени:« Забирайтеся з Донбасу ». Але вони цього не роблять », — зазначив Андрухович.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:  Android     IOS